GAS FLEX SYSTEMS
Op basis van de materiaaleigenschappen biedt GFS PST een hoge weerstand tegen corrosie. GFS PST is een roestvaststalen metalen slang met een gegolfde constructie.

Hij voldoet aan de EN 10380, geproduceerd in 316L (1.4404) roestvrij staal volgens de EN 10028-7 normen.

Het GFS PLT-systeem is volledig toegestaan voor gebruik op gassen van de 1e, 2e en 3e familie (aardgas, LPG en fabrieksgas).

Het GFS PLT-montagesysteem is het enige "Push and Seal" mechanische 'push-fit'-systeem voor elk PLT-systeem. Het is een uniek gepatenteerd systeem van GFS.

Het is raadzaam dat alle installaties op de juiste wijze worden uitgevoerd met geschikte buisklemmen. Ook wordt geadviseerd om de installaties te aarden volgens de normen van de betreffende landen.

Onze PLT is eenvoudig te buigen en vermindert de hoeveelheid benodigde fittingen en materialen. Dit in vergelijking met stijve buizen en traditionele loodgietersmaterialen.
Gas Flex Systems – Een rondleiding door onze fabriek
De Bes Yapi Group is een gerenommeerd merk, dat 28 jaar geleden werd opgericht. In 2002 zijn ze begonnen met de productie van flexibele metalen slangen onder de merknaam Gas Flex Systems.

Sinds 2002 is GFS van kracht geworden en exporteert nu naar 26 landen op 6 continenten, waarbij in totaal ongeveer 500 producten worden geproduceerd. Wij streven ernaar erkend te worden als een symbool van kwaliteit waar het merk GFS zich ook bevindt. Wij doen nooit concessies aan kwaliteit of veiligheid. Wij garanderen altijd de hoogste normen voor zowel productie als testen.

Onze producten worden in België verdeeld via de firma Egeda NV te Herentals en al onze producten zijn verkrijgbaar via ons goedgekeurde distributienetwerk.
Hier bij GFS zijn we enorm trots op ons werk. Wat kunnen we zeggen, we houden van wat we doen. Dit heeft ons ertoe gebracht om uitgebreid te investeren in baanbrekend onderzoek en ontwikkeling. Ons toegewijde R&D-team is verantwoordelijk voor het verkennen van nieuwe manieren om onze productieprocessen te verbeteren.

Dit stelt ons in staat om de lange levensduur van onze producten, hun veiligheidsfactor en hun efficiëntie te garanderen. Niet alleen dit, wij zijn ook in staat om onze productreeksen voortdurend te verbeteren om installateurs te voorzien van producten die uitsluitend via GFS beschikbaar zijn.

Neem een kijkje in onze fabriek en bekijk de video hieronder:
Gas Flex Systems – Alleen het beste
Zoals u in de bovenstaande video kunt zien, concentreren we ons niet alleen op het creëren van nieuwe processen en producten. We gebruiken ook de meest hoogwaardige materialen.

Alleen het beste bij GFS!

Wist u dat wij een van de weinige fabrikanten zijn die uitsluitend 316L (1.4404) kwaliteit roestvrij staal gebruiken in onze producten. Sommige mensen vragen ons waarom? Ontdek het in onze blog.

We gebruiken niet alleen hoogwaardige materialen, maar we voeren ook uitgebreide testen uit, zowel tijdens het productieproces als voorafgaand aan de verzending. Van hoge temperatuur testen, tot lektesten en stress testen, we zorgen ervoor dat al onze producten een extreem hoog niveau van kwaliteitscontrole bereiken voordat ze worden verzonden naar iedereen.

Ons team van ingenieurs heeft in de loop der jaren innovatieve producten gecreëerd die veel unieke en onderscheidende kenmerken hebben. Wij bezitten de patenten voor vele unieke en onderscheidende kenmerken op onze producten. Dit betekent dat ons distributienetwerk, onze voorraadhouders en installateurs allemaal de zekerheid hebben dat ze de hoogste kwaliteit, innovatieve en veilige gasproducten leveren en gebruiken.
Gas Flex Systems – Unieke voordelen
SNELLER
Gepatenteerd & uniek "PUSH & FIT"-systeem

Duw de GFS® PLT stevig in de GFS®-fitting tot je een klik hoort en zorg ervoor dat de buis volledig is ingestoken en tegen de aanslag van de fittingbehuizing aan ligt.
Draai de gemonteerde pakking met de hand vast en gebruik vervolgens twee sleutels (één om de zeskant op de fitting te houden, de andere om de moer vast te draaien) om de pakking mechanisch aan te halen.
VEILIGER
Unieke dubbele afdichting

Het GFS® PLT-systeem is gepatenteerd met unieke metalen afdichting + extra siliconen dichting.
Unieke mantel met kanaaltjes

De GFS PE mantel verbergt een mogelijke gaslek niet, door de inventieve kleine kanaaltjes die langs de mantel lopen. Hierdoor wordt het mogelijk om een defect tijdens het productieproces op te sporen.
UITVOERIG GETEST
Testen die GFS PLT moet doorstaan:

Lektest voor elke flexibel bij 5 bar., 3 x tijdens het productieproces:

- na de productie van de RVS flexibel
- na het aanbrengen van de mantel
- na het oprollen van de RVS flexibel
klik op de afbeelding om de video te starten
LEKTEST (slechte buis)
LEKTEST (goede buis)
MARKAGE
Contacteer ons:

EGEDA NV - Toekomstlaan 47 - 2200 Herentals

info@egeda.be
+32 14 22 26 08


Follow us
Save